snart

åker jag det skall bli kul fast jag är lite trött men jag känner mig lite bättre fick två treo av lena och de hjälpte. mamma kommer snart hon skulle komma vid tre ungefär. hoppas allt går bra. hej så länge.

hej

idag gick jag upp vid 8 kunde inte sova mer. liam låg hos tony i natt så jag skall ringa bort snart tänkte jag. håller nog på att bli sjuk har ont i huvudet och i halsen det är ju så typiskt när jag skall åka bort. måste i väg och handla lite och diska och packa. hej så länge.

.


...

skall nu snart åka i väg till götene och lämna an rasmus och lillen skall gå i väg till angelini på halloween fest. vet inte varför jag är så grinig i dag..........

grinig


.


grinig

usch vad grinig jag är idag jätte grining är jag, vet inte varför jag stressar upp mig för ingenting usch vad det är jobbigt. måste ut med sprettilove oxå snart usch kan inte någon komma på dörren och fråga om de får gå ut med bettan. gud vad jag skall vila i helgen.... hoppas jag fast anders vill väll flänga runt överallt så jag är väll ännu tröttare när jag kommer hem. nä nu måste jag välla hunden.

hej

nu har lillen fått sina halloween grejjer han blev jätte nöjd, men det var då ett helvete och få tag på en helvit t-shirt men fick till slut det. lillen skall på halloweenfest hos angelini idag men jag vet inte om det är kl tre eller fem. det är ju bra om det är fem får då skall jag köra rasmus till götene så det passar ju bra försöker att ringa malin men det är upptaget får prova igen om en stund. skall börja med maten nu. hej så länge.

trött

nu börjar jag bli trött, skall försöka få barnen i säng i någorlunda tid i dag. skall möta rita i götene i morgon 17.15 så tar hon med rasmus hem hon åker ju den vägen på väg hem från jobbet så det passar ju bra.
snart är det fredag och det skall bli kul att få komma iväg även om det är jobbigt att lämna lillen fast han har ju det bra med mamma, sen känns det ju skönt att hon skall vara här och passa han. han ville vara hemma så hon får sova här.
nä nu skall jag prata lite med barnen och få dem att gå och borsta sina tänder. hej så länge.

åmål 06


mammas kärlek spelar golf


.


godeftermiddag/kväll

har inte gjort ett smack idag, började att frysa som satan vid strax efter tre så jag tog ett bad och blev jätte trött så jag gick upp o vila en halvtimme och slumrade till, usch jag gillar inte att somna på dagen kag vet inte varför jag var så trött kanske håller på att bli sjuk eller nått. har praecis vart ute med bettan, skickade ut lillen och rasmus en stund tänkte de kunde behöva ta lite luft. skall snart ropa in dem så det får äta lite.
hej så länge.

godmorgon

hej igår var jag på ljusparty var hemma vid 22.30 det var kul köpte inte så mycket men det var trevligt. rasmus blir kvar en dag till så han åker i morgon i stället. håller på att städa här det var behövligt mamma skall väll sova här med liam på fredag ev. så då är det väll roligt om det är någolunda rent. skall pysa iväg till affären snart behöver handla lite bröd och mjölk.
skall säga till killarna att klä sig snart så kan dom kan gå ut en sväng och få lite luft.
hej så länge.

tjingeling

hej idag har vi vart på badhuset det var kul. nu sitter jag och väntar på att anders skall komma och vara barnvakt skall ju iväg med lisa på ljusparty är lite trött men det blir nog bra. de får väll ha en killkväll här de skall köpa pizza det tycker nog killarna blir kul. de sitter uppe och spelar just nu och jag har precis varit ute med bettan på en kiss. anders får ta en lång promenix sen. nä nu får jag ringa bert till lisa o höra när de kommer och hämntar mig. hej så länge.

godmorgon

hej har precis gått upp tar mmin första kopp. jag var vaken vid 4 inatt jätte länge hade svårt att somna om. killarna har med vaknat nu hör jag men de har inte kommit ner än hej så länge.

godnatt snart hoppas jag

försöker att få gå att lägga mig snart. rasmus är bra trött iallafall frågade mia när han gick upp i morse han hade varit uppe vid 7.30 ungefär, liam vet jag inte när han gick upp för han sov hos tony så han visste inte riktigt när de gick upp men jag tror att det var vid runt 9 för när jag pratade med han vid 10 så hade de varit vakna en stund. pratade med anders precis om helgen han skulle försöka att komma ifrån jobbet vid tre så det är ju bra det är ju kul att komma fram i någorlunda tid. jag såg att det ena rummet hade jacuzzi så jag skall ringa i morgon o fråga om man kan få det rummet det vore inte dumt för värken ,men då får nog inte anders upp mig ur badet på hela helgen, då bosätter jag mig nog där... hihi. nä det blir nog bra, har lite dåligt samvete för lillen bara att lämna han en helg, men jag har hört från några att det kan vara bra att vila och sammla lite krafter in för veckan efter just med att utredningen och allt börjar då, och de kanske har rätt i det kommer att bli en tuff tid men jag måste vara stark nu för lillen skull. ha det bra så länge.

hej

hej allt går jätte bra med liam och rasmus de har så kul i hop. imorgon skall vi åka till badhuset ewelina och emeline skall nog åka med. det blir kul. längtar så till helgen hoppas att det blir bra. jag hoppas det . vi får väll se om gubben hör av sig i veckan oxå får väll se hur det blir, jag är lite tveksam men men det kanske blir bra.... man vet inte. höres sen.

halloj

har precis vart till affären och köpt lite godis till killarna lovade ju dem det förut, håller på och lagar lite mat liam åt ju så lite förut. förbannade comhem det har trasslat hela dagen idag, men nu är det ju inte långt kvar tills jag får byta skönt det. anders är ute hos ingvar och gör det sista på bilen så jag får den någon gång, skönt för mamma o få tillbax sin med. funderar på om vi skall åka till badhuset i morgon vi får väll se hur de känner med fast det tror jag de vill. bokade hotel idag det var jätte fint, kakelugnar o grejjer i rummen. det blir nog trevlig nä nu får jag ta maten. hej så länge.

trött

är super trött....

godmorgon

vaknade för en stund sen skall gå o dricka lite kaffe nu o läsa tidningen. sen skall jag ringa mia o höra när de kommer. hej så länge.

godnatt

nu säger jag godnatt.... hej så länge.

sex in the city

sitter och ser sex in the city fick ju boxen när jag fyllde år den är förbaskat bra. har inte många skivor kvar skall snart ringa hem liam. måste fortsätta att se nu. tjingeling.

hej

har precis suttit o fikat med lisa hon gick precis nu tog följe med henne en bit för jag gick ut med bettan. pratade precis med anders så han kör hem lillen till 8. han har varit där hela dagen, nu satt de o såg på scooby doo. det är ju kul att de får lite egen tid. hej så länge.

halloj

hej har precis varit och handlat en sväng lina åkte för en stund sen var kul o träffa henne. har precis pratat med anders han kör nog hem lillen i kväll. har pratat med mia nu de kommer nog någon ggr på förmiddagen det blir kul.
får nog ta tag i tvätten snart har masssssssor av tvätt att vika in för att inte tala om hur mycket jag har att tvätta får nog ta och skaffa mig en torktummlare snart det tar ju sån tid för tvätten att torka. vill även ha en diskmaskin det är så boring att diska fattar inte hur jag kan få så mycket disk på 2 personer. nä nu får jag ta tag i allt.
tjingeling.

...


hej

har precis pratat med anders liam vill sova över där inatt men vi får väll se hur det blir jag tycker det är bättre om han kommer hem ikväll just för att rasmus ev kommer i morgon så då kanske de kommer ganska tidigt men jag skall ringa mia sen och höra hur det blir. har precis satt på en kanna kaffe lina är på väg hit skall bli kul att träffa och prata lite med henne det var ett bra tag sen. hej så länge.

godmorgon

halloj vaknade utvilad idag har sovit jätte bra i natt skönt. anders kom precis och hämntade liam han ville åka med anders ut till han så de skall umgås idag. så jag tänkte passa på att städa lite här idag. hej så länge.

godnatt

nu har vi sett dansbandsprogrammmet kul att scotts gick vidare. skall nog snart krypa i säng både jag och liam har ju sovit väldigt lite natten som var. får inte glömma att ställa tillbax klockan en timme när än lägger sig. gött då får man ju en timme extra. skall kissa hunden nu sen lägga mig är trött som sjutton.
hej så länge.

...


gud vad segt

gud vilken seg dag det har varit idag har inte hänt mycket bara latat mig hela dagen det har inte varit många knop idag. har precis sett antikdeckarna det är ganska kul gillar inte att anders har slutat han var bra. men hon den nya var rätt bra.
liam gick precis ut han gick bort till eddie, får väll se när han kommer hem. rasmus skall nog komma hit på måndag och va hos liam ett par dagar vi har väll inte bestämmt hur länge han skall vara här men det blir nog två nätter. det är kul att han och liam kommer så bra överens.
på tisdag skall jag med lisa på ljusparty det skall bli kul det var längesedan jag var på nått sånt. de har rätt fina saker partylite jag tror det heter så. men det skall bli kul, sådå får anders vara barnvakt men han sa att det gick bra.
nä nu skall jag se lite på tvn. hej så länge.

trött.....


hej

idag är jag super trött somnade typ vid 1 sen vaknade liam och marco vid 7.50 jag tänkte att det är inte sant men så var det. jag fattar inte att de inte var trötta. så det var bara att gå upp slänga isig en kopp kaffe ut med hunden och sen in och göra frukost. nu har de gått till annagatan lite de är väll hemma hos marco kan jag tro, skall in i duschen nu och sen i väg till affären och handla lite. sen vet jag inte vad som händer blir väll att se på tvn ikväll, anders skall ju jobba inatt han börjar sex och jobbar väll till fyra eller nått. det blir nog att jag följer med han nästa helg jag tror det iallafall som det känns nu men jag får väll se. hej så länge.

hej


ont

jag dör min rygg tar livet av mig har as ont. lillen skall ha natt gäst här idag har precis gjort hemma gjord kebabtallrik det är populärt hos han, skall se idol nu. imorgon kommer freddan, charlotte och anders hit en sväng på dagen det skall bli kul hon är jätte trevlig. åker nog på fredag om lillen vill vara hos mamma. det vore kul att åka på konsert. höres sen .

äntligen

nu har jag fått tag igubben skall åka och se antagligen i veckan. få se vad det är för något ,vi får väll se det är ju kul o kolla i allafall.
har precis bakat en äpplepaj fru varning på det men men hade inget att göra.
lillen är o leker på annagatan med marco får väll se när han behagar att komma hem.
pratade med ewelina precis kanske går dit en stund.
behöver grejja lite här oxå, får se vad som händer. hej så länge.

lycka


godmorgon

idag gick det jätte bra att få liam till skolan, han var på ganska bra humör skönt. ringde ner till soc och pratade med x fick papprena igår om tider för mötena då stod det att liam skulle träffa xxx hemma hos han och jag sa det att det är ingen bra ide som läget är nu. och det förstod hon så vi får väll se hur det blir. men det blir nog bra får jag hoppas hon sa att de får ta ställning till det när hon har pratat med oss. frågade även om jag fick ta med någon som satt i väntrummet på det gemensamma mötet och det gick bra. hoppas att allt blir bra vill inte ha mer motgångar nu. hej så länge.

godnatt sov gott


sova...

nu sover den rare lille prinsen... han var bra trött nu. han tyckte filmen var bra men han har ju sett de andra oxå det har ju inte jag gjort lite synd men den var väll ganska trevlig. är ganska trött nu så jag skall väll oxå gå och lägga mig snart och läsa lite men det är inte många blad kvar läser martina haag det är faktiskt rätt rolig, får inte glömma att påminna anders om att ta med boken till mig i morgon för han kommer nog som ett skott imorgon och hämntar bilen jag lånade ju den idag, men jag vill inte lämna tillbaka den hihi den är så trevlig och köra..... men men så är det.
jag undrar vad man skall hitta på i morgon det blir väll idol på kvällen i allafall. sen måste jag bestämma mig om jag skall följa med anders nästa fredag han frågade om jag vile följa med på en konsert i jönköping det är sonataartica
som spelar men jag vet inte hur jag skall göra, annars får han ta med någon annan det är väll alltid någon som vill följa med. jaja nu skall jag gå och lägga mig finns inte så mycket annat och göra inget på tvn heller så godnatt.

ut.....

måste gå ut med hunden det är då konstigt att man alltid fastnar framför datorn och minuterna bara rinner iväg.....
det är konstigt. men nu får jag gå iallafall måste hämnta lillen med. vad fan skall man göra i helgen då?
också börjar lovet nu med.... får försöka att göra något. men vad? hej så länge.

skövde

nu är vi tillbax från skövde är helt slut har varit i gång sen tidigt i morse. pappa hängde med så efter besöket som gick bra åkte vi till biltema pappa ville dit. de skulle höra av sig nästa vecka när de har haft möte om hur det skall bli.
.lillen hoppade av på annagatan så jag skall hämnta honom där vid 17.45 för vi måste ju lösa ut biljetterna senast 18.
det skall bli trevligt att gå på bio, fast jag är ganska trött får hoppas jag inte somnar där hihi.
nä men det blir nog bra. hej så länge.


jag är glad att jag har dig


i morgon....

i morgon åker vi till skövde jag hoppas att det kommer att bli bra för lillen. hoppas att han kommer att få må bra. det är min största önskan att han kommer att få må bra igen och att det kommer att bli på hans vilkor om han vill träffa xxx. denna ggr måste de tänka på lillen och hans känslor. jag blir så förbannad närt de bara kör över barnen och deras känslor men denna ggr skall de lyssna ppå vad han känner och vill eller hur?


höstbild


det okända

på tv 4 plus är det det okända nu det handlar om en familj utan för lidköping jag tror det var i sandtorp.
se det hej så länge skall ta ett bloss nu i pausen.

comhem

jävla com hem de bara trasslar hela tiden. telefonen har inte funkat och datorn plus tvn.
sen blev ja så iritterad på telefon försäljaren som rinde för de ringde ju igår med samma person med samma erbjudande. sånt retar mig.

..


nu

nu har jag varit på netto och handlat lite smått och gott var förbi mamma också hon är jätte dålig.
i morgon skall jag och lillen gå på bio high school musical jag stavade nog fel men skit samma.
det skall bli kul.
nu skall jag fortsätta att göra iordning här det lär väll ta ett tag ett par dagar eller så.
hej så länge.

fel

jag hade tydligen fel det vänder inte.....

söt


söt


puh

jag har gjort det...
burit upp tvbänken, möblerat om i storarummet, bärt ner databordet och instalerat datorn där. är helt färdig.... nu måste jag ta tag i liams rum och hallen uppe för där är det kaos nu.
jag höll på att ramla i trappen när jag bar ner databordet inte bra, så sa anders när jag ringde varför ber du inte om hjälp? men jag har bett han ungefär 25 ggr men det händer ju inget så till slut får man ju göra det själv. det är det bästa för då händer det ju något annars gör det ju inte det. nä nu måste jag hasta iväg till affären och sen brygga mig kaffe och sen kommer lillen hem mammas prins. och då börjar dagen...... hej så länge.

godmorgon

vaknade först halv sex men lyckades somna om höll på att dö när klockan ringde halv sju låg och drog mig till tjugo i sju var trött som faaan.
trodde aldrig jag skulle få iväg liam men vi hann i tid han var på ganska bra humör idag skönt det det verkar som det går åt rätt håll. han verkar lugnare nu han har haft en jobbig period sur och grining men dt verkar som det håller på att gå över tack gode gud för det, men man kan ju förstå att han mår lite dåligt han har ju haft det ganska jobbigt pga av xxx.
denna gången skall jag fan kämpa jag ger mig inte denna gången. liam skall fan inte behöva lida mer pga xxx.
usch vad trött jag är på xxx han är en mästare på att manipulera folk men jag hoppas att han inte kan det mer.
känner mig ganska bra idag får hoppas att det håller i sig hela dagen så jag får något gjort här.
har så många planer städa flytta sofforna bära ner data bordet bära upp tv bänken borra hyller ja planer kan man ju ha men man måste ju göra det också hehe. nä nu skall jag käka lite frukost och läsa tidningen pensionär varning hehe.
hej så länge.

godnatt hoppas jag...

nu sover äntligen den lille rare prinsen skall gå med bettan en sväng nu sen skall jag krypa i säng. hoppas att jag får sova inatt nu. det är såååå jobbigt och inte kunna sova. i morgon händer väll inte så mycket som vanligt. skall väll försöka röjja lite här. nä nu skall jag vandra ut. hej så länge.

hej

nu står liam i duschen det är så svårt att få in han men när han väl kommer in så får jag ej ut han.
hämntade liam på filmklubben förut fast han ville gå hem med eddie och angelini .
jag undrar varför gubben ej ringer men jag får ringa han i morgon. får skriva mer sen liam skriker för full hals.
hej så länge.

hej igen

usch vad tråkigt det är har inget att göra eller igentligen har jag jätte mycket att göra här men jag tar mig inte för att göra nått... fastnar framför tvn eller datorn. får se om lillen vill gå på filmklubben idag han ändrar ju sig från minut till minut det har hjan väll fått från mig.... beslutsångest. får väll se hur han gör. jag fattar inte varför det står utkast på de andra inläggen jag har väll gjort nått fel men men jag lär väll mig efterhand är inte så haj på datorer.....
nä nu får jag ta och ringa lillen och se om han skall gå eller ej.
hej så länge ellinore.

nu gick det

nu klarade jag det.....

Utkast: ...


Utkast: hej igen ...

hej igen jag fattar inte hur man lägger in en bild jag har suttit och försökt att lägga in en visnings bild i en kvart men det går inte jag fattar inte vad jag gör för fel. ändå visade lena mig förut och jag gör som hon sa men det går inte får ringa och fråga henne sen. usch vilket tråkigt väder det är ju bedrövligt måste gå i väg till statoil och köpa godis till liam han skall i väg på filmklubben sen men jag väntar nog en stund och ser om det slutar regna annars får jag väll vara lat och ta bilen, jag måste ju ändå tanka för jag skall ju lånbyta bil med anders på torsdag så det är väll lika bra att tanka nu så har jag gjort det. skall ju med liam till skövde på torsdag hoppas det går bra. igår vad en bedrövlig dag mår bätre idag men det var väll på grund av sömnbrist ahr sovit så dåligt i över en vecka är uppe och går på nätterna för jag inte kan sova jag vet inte vad det är det är väll oro antagligen för allt det här med vårnadstvisten kan jag tro men det löser väll sig till det bästa får jag hoppas.


Välkommen till min nya blogg!

nu har även jag skaffat en blogg alla andra har ju det så det var väll bara och hänga på, inte för man kommer ha så många läsare men men det kan väll vara skönt att skriva av sig lite. lite krångligt men man lär väll sig efter hand. hej så länge.

RSS 2.0